Castle Vernie voorgevormde luiers met leuke printjes

Zijn jullie ook zo verliefd op die leuke printjes van de merken van Anavy, Petit Lulu, Breberky of een ander merk misschien. Het is best wel jammer dat deze luiers met die enorme leuke printjes geen Nederlandse luiers zijn.

Wij van Castle Vernie zijn constant bezig met wat kunnen we nog beter maken, mooier maken en aantrekkelijker maken. Die printjes op de wasbare luiers zien wij dus helemaal zitten en we zijn daar al eerder mee bezig gegaan met de Castle Vernie Vintage Train newborn luier. Dit is dan ook een prachtige luier geworden, waar wij heel trots op zijn.

Het design van de onze newborn wasbare luier is uniek, de pasvorm smal en absoluut geen dik pakket voor een kleintje die nog maar net de wereld komt verkennen. En met de drukknoopjes heeft je kleintje ook minimaal ongemak bij het buikje. Voor de print zijn we gegaan voor een ouderwetse look. Vintage heeft wel wat!

Zo een newborn luier past natuurlijk maar een korte periode en als het wasbare luieren verlengt gaat worden in de volgende fase van de ontwikkeling van je kleintje, moet er natuurlijk wel een luier zijn die daarop aansluit. Wij van Castle Vernie willen daaraan in meegaan. Maar dan wel net Baby’s die een paar maanden oud zijn beweeglijker en plassen ook wat meer. Daar past een (biologisch) katoenen luier niet meer zo goed bij. Al zal het beweeglijke van de baby niet het probleem zijn. Onze luiers zijn qua pasvorm goed bestand tegen doorlekken bij deze kleintjes.

Voor de grotere baby´s tot de zindelijkheid wilden wij niet alleen een grotere luier, maar ook een functionele en leuke luier hebben in ons assortiment. Iets wat fijn zit, natuurlijk ook niet een te dik pakket, maar wel met van die hele leuke printjes, geschrikt voor jongens en meisjes.

Wij hebben gemerkt door ervaringen van ouders van peuters in wasbare luiers dat ook de peuters printjes heel erg leuk vinden. Er wordt zelfs gekozen welk printje er om de bips gedaan mag worden en er zijn peuters met een lievelingsluier.

Binnenkort is het dan ook zover. Dan mogen wij trots het begin van onze nieuwe luiers presenteren van The Blue Line Collection. Een wasbare luier van Bamboe voor de grotere baby´s en peuters tot zindelijkheid. Een 3 laags basisluier gemaakt van bamboevezel en met bijbehorende lange 3 laags bamboe inlegger. We beginnen met 3 unieke printjes.

Hou de website en de socials dus goed in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *